Nuffnang header

Apesal.com

Monday, 9 May 2011

Streamyx Buat Hal Lagi



Geram tol aku dengan streamyx 2-3 arini. Asyik slow je. Tak paham betul apa yang terjadi. Kalau jarang takpe, ni tiap-tiap ari macam ni. Apekes ni. Broadband boleh gak consider nak slow camne pun. Terpaksalah gune enset jadikan modem. Biarpun slow. Sekali-sekala kayakan maxis lak. Better dari guna streamyx yang super lembap. Aku memang tak boleh idup tanpa internet. Internet bagi aku ibarat makan nasi. Memang dah  jadi satu keperluan.


Tengok, kura-kura ni pun mengaku dia lagi laju dari streamyx.
Oppss, lupa lak. Sape-sape taw pasal streamyx cool uni pack. Ada membe tanya. Wujud lagi ke pakej tu?

4 comments:

  1. @eddy

    huhu..tensen..td sdap2 tgh dwnload game..tbe2 tenet down..hangin tol..dh sparuh 2..

    ReplyDelete
  2. setuju sgt br0...streamyx mmg slow giler 2-3 hari nih...sblum ni takde la cmni

    ReplyDelete
  3. @-sollehahn-

    2ar..die ikut suke die je nk laju ble..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...