Nuffnang header

Apesal.com

Friday, 6 May 2011

Bawak Kete Guna Kaki ( New Satria Auto Cruise )



Aku dapat taw video ni daripada membe aku. Kredit to Amin Talibin. Die dapat dari mane aku pun tak ingat. Last-last search kat youtube jumpe gak video ni. Sekarang kete Malaysia pun dah canggih. Tak payah susah-susah nak pegang stereng, gune kaki pun boleh, relax sikit. Kete satria ni menggunakan teknologi auto cruise dari Bangladesh. Korang ingat bangla tak taw ke bab-bab automotif ni. Papepun, cayalah ke pada anak malaysia yang dapat aplikasikan teknologi dunia sekarang ni.

2 comments:

  1. apa function auto cruise ni sebenarnya?

    ReplyDelete
  2. auto cruise ni speed ngn throttle sumenye dkawal automatik..bese kete2 baru je ade..satria ni wyang je..hehehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...