Nuffnang header

Apesal.com

Thursday, 30 June 2011

Iklan Streamyx



Aduiiyaaiii.. Berhabuk dah blog aku ni. lame sangat tak update. bz sangat + takde tenet. Ni pun wat sementara waktu aku guna Digi prepaid broadband. Boleh ar tahan. Maxis kat tempat aku takde line langsung. Ni aku nak cite sket sal iklan streamyx.

Camni, mase tu aku kat hostel aku. Dalam pukul 12 tengah malam. Aku bosan gile. Aku gi ar kuar sorang2. Moto lak takde, aku tengok kat parking de basikal sape ntah tak kunci langsung. Aku pun nawaitu nak pinjam. Nanti aku pulang balik.Kalau aku tak pulang, pandai2 ar owner beskal tu cari sendiri. huhuhu..kejam tak aku.. Mase tengah jalan2, ade simpang trafic light. Aku malas tol nak tunggu trafic light lame2. salah satu perkara yang membosankan, aku pun belok ar ke kanan, pastu aku nak wat u turn kat sane (ala2 mat rempit punye skill)..Tiba2 nak dijadikan cite jalan sempit ke ape ntah tak pun aku kayuh laju sangat, tak pun aku tak wat drift. beskal yang aku tunggang tu macam ilang kawalan, menghala ke dalam longkang. Aku tak sempat pikir pape dah, yang aku taw aku bakal melepek diri dalam longkang tu. Dah ar longkang tu besar, tinggi lak tu,name lak longkang kompom air mcm dalam lubang tandas.(xodarappina.blogspot.com)

Tuesday, 28 June 2011

lawak zoo



Amin diterima bekerja di sebuah zoo. Tugasnya adalah untuk memakai sut monyet yang disediakan dan bergayut di atas pokok seperti monyet yang sebenar. Oleh kerana Amin mempunyai pengalaman memanjat di kampungnya, maka kerja tersebut tidaklah terlalu sukar untuk dirinya. Namun begitu,pada suatu hari,dia terjatuh ke dalam kandang harimau yg bersebelahan kandangnya. Apa lagi, kecut perutlah si Amin ni apatah lagi melihatkan harimau tersebut sedang menghampirinya.. dia pun menjerit sekuat hati meminta pertolongan..
Amin: tolong2! Matilah aku macam ni. Menyesal betul la aku amik kerja ni. tolong2! Aku manusia la, bukan monyet. Jgn makan aku.
Harimau tersebut semakin lama semakin menghampiri diri Amin... lalu harimau tersebut pun berkata..
Harimau: Ssshhh! Baik kau diam..karang tak pasal2 kita berdua kena buang kerja.


Tuesday, 7 June 2011

Kehidupan Baru

Lama tak update blog aku ni. Banyak sangat keje kat opis tu. Aku sekarang tengah praktikal, as position draughtman. Bru 1minggu, keje aku tak penat badan. Otak ngan mata je penat. Sebabnye dari pukul 8.30 sampai 5.30 tengok laptop je, men autoCAD. Penat woo tengok laptop lama-lama. Macam keje kat ladang sawit je rase penatnya.

Semalam ada slug catcher nak kene anta kt port. Aku lak tak sengaja turun opis nak gi tandas, sempat ar tengok dorang nak anta mende tu. selama aku kat sini, ni 1st time ade produk nak kena anta kat client. ni gak 1st time aku tengok mende gila gaban besar atas lori tayar 100. Sebelum ni penah tengok lori tayar 100 pun kat tepi jalan je.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...