Posts

Audi Membeli Ducati Pada Harga €860 Juta

Image
Banyaksumber-sumberkewangandi Eropahdan Negeritelahmemeberitahubahawa perjanjianAudi-Ducatidilakukan(BonomiInvestindustrialAndrea juga berhajat)walaupun tiadapengumuman rasmilagi. Satusidang mediadijangkaselepasmesyuaratpemegang saham Volkswagendi Hamburg,Jerman,yangsecara rasmiakan memberi kata putus untuk pengambilalihanpengilang

Ahli Bina Badan Fobia Terhadap Binatang Sehingga Menangis

Image
Segagah Marvin Cruz, 47 tapi beliau kalah dengan seekor anjing sehingga beliau menangis. Dengan tatu penuh di tangan dan muka, sekali imbas kita menanggap beliau seorang yang tidak takut dengan apa-apa pun tetapi sebenarnya beliau amat fobia terhadap anjing setelah beliau menyaksikan seekor pitbull menyerang jirannya menyebabkan jirannya tersebut menerima 1000 jahitan.

Tetapi, beliau yang telah 40 tahun tidak pergi melawat taman, akhirnya cuba menghadapi ketakutan beliau dalam 'My Extreme Animal Phobia', salah satu rancangan televisyen terbaru di U.S.

video di bawah.......


Cara Yang Betul Sebut "Alamak"

Image
Aku jumpa video dari Youtube masa tengah cari cerita Alamak yang tayang dekat Astro dulu. Sekarang rasanya dah takde cerita tu. Tiba-tiba jumpa video budak kecik yang super cute ni. Mak dia ajar dia sebut "alamak" tapi lain pula yang dia sebut. Hope Enjoy

video di bawah........

Jurutera Failed

Image

Pilihan Di Tangan Anda

Image

Kuasa Yang Tidak Terhingga

Image

English Is So Fun

Image