Nuffnang header

Apesal.com

Friday, 20 April 2012

Audi Membeli Ducati Pada Harga €860 Juta



Banyak sumber-sumber kewangan di Eropah dan Negeri telah memeberitahu bahawa perjanjian Audi-Ducati dilakukan (Bonomi Investindustrial Andrea juga berhajat) walaupun tiada pengumuman rasmi lagiSatu sidang media dijangka selepas mesyuarat pemegang saham Volkswagen di Hamburg, Jerman, yang secara rasmi akan memberi kata putus untuk pengambilalihan pengilang Itali dengan khabar angin sebanyak  860 juta (kira-kira $ 1,12 Bilion).

Saturday, 3 December 2011

Ahli Bina Badan Fobia Terhadap Binatang Sehingga Menangis




Segagah Marvin Cruz, 47 tapi beliau kalah dengan seekor anjing sehingga beliau menangis. Dengan tatu penuh di tangan dan muka, sekali imbas kita menanggap beliau seorang yang tidak takut dengan apa-apa pun tetapi sebenarnya beliau amat fobia terhadap anjing setelah beliau menyaksikan seekor pitbull menyerang jirannya menyebabkan jirannya tersebut menerima 1000 jahitan.

Tetapi, beliau yang telah 40 tahun tidak pergi melawat taman, akhirnya cuba menghadapi ketakutan beliau dalam 'My Extreme Animal Phobia', salah satu rancangan televisyen terbaru di U.S.

video di bawah.......


Cara Yang Betul Sebut "Alamak"



Aku jumpa video dari Youtube masa tengah cari cerita Alamak yang tayang dekat Astro dulu. Sekarang rasanya dah takde cerita tu. Tiba-tiba jumpa video budak kecik yang super cute ni. Mak dia ajar dia sebut "alamak" tapi lain pula yang dia sebut. Hope Enjoy

video di bawah........

Monday, 28 November 2011

Jurutera Failed


Pilihan Di Tangan Anda


Kuasa Yang Tidak Terhingga


English Is So Fun


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...