Nuffnang header

Apesal.com

Saturday, 3 December 2011

Ahli Bina Badan Fobia Terhadap Binatang Sehingga Menangis




Segagah Marvin Cruz, 47 tapi beliau kalah dengan seekor anjing sehingga beliau menangis. Dengan tatu penuh di tangan dan muka, sekali imbas kita menanggap beliau seorang yang tidak takut dengan apa-apa pun tetapi sebenarnya beliau amat fobia terhadap anjing setelah beliau menyaksikan seekor pitbull menyerang jirannya menyebabkan jirannya tersebut menerima 1000 jahitan.

Tetapi, beliau yang telah 40 tahun tidak pergi melawat taman, akhirnya cuba menghadapi ketakutan beliau dalam 'My Extreme Animal Phobia', salah satu rancangan televisyen terbaru di U.S.

video di bawah.......


Cara Yang Betul Sebut "Alamak"



Aku jumpa video dari Youtube masa tengah cari cerita Alamak yang tayang dekat Astro dulu. Sekarang rasanya dah takde cerita tu. Tiba-tiba jumpa video budak kecik yang super cute ni. Mak dia ajar dia sebut "alamak" tapi lain pula yang dia sebut. Hope Enjoy

video di bawah........

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...