Nuffnang header

Apesal.com

Wednesday, 4 May 2011

Bagaimana nak buatkan perempuan tersenyum?



Sape-sape yang ade awek tak pun korang minat pompuan tu, korang leh try care ni? Jadi ke tak atas kehebatan ayat korang. Selamat Mencuba.

1. Beritahu dia cantik.

2. Tinggalkan voice message pagi-pagi buta. Die mesti suke dengar suare korang pagi-pagi. So sweet.

3. Wrestling manje-manje. Jangan lebih-lebih. Haram.





4. Jangan keluar ngan ex korang kalau die takde, itu cukup buatkan die merajuk seminggu. Ntah-ntah sebulan.

5. Tulis nota tak pun mesej die, just say "hi".

6. Bagitaw membe-membe korang, die "gepren" korang.



7. Jemput die baru dari kelas, tempat keje atau mane-mane.

8. Marah kalau ade orang lain sentuh die.

9. Buatkan die ketawa.



10. Jika korang care pasal die, Bagitaw die.

11. 3 benda penting yang korang harus bagi,
- Pet atau teddy ( die akan peluk sebelum die tido)
- Barang perhiasan ( die akan simpan sampai bila-bila)
- T- shirt (die akan pakai mase tido) dan juga jangan lupe bunga.

12. Layan die macam korang layan membe-membe korang tiap-tiap hari.



13. Pandang mata die, dan senyum.

14. Dating ngan die bile hujung minggu.

15. Bile korang dengar muzik, biarkan die dengar sekali lagu yang korang dengar tu.



16. Berikan die sesuatu pada harijadi die, tak kisahlah mende tu simple@murah. tapi menunjukkan korang selalu ingat die dan die adalah segalanya.

17. Bile die berikan korang sesuatu, ucapkan terima kasih dan katakan korang suke mende tersebut. Biarpun korang tak suke(itu akan buatkan die gembira).

18. Selalu call die bile korang nak. Biarpun seminit.

19. Perempuan tak perlukan gayut tiap-tiap malam, tapi sudah cukup kalu korang dapat cakap dengan die sekejap. Biarpun sekadar sebut hello@gud nite.



20. Berikan ape yang die nak.

21. Keluar dengan die bile korang free. Dan juga keluar bile die nak.

Persepsi kita terhadap kecantikan atas banyak faktor. Setiap perempuan sepatutnya berhak merasakan kecantikan atas kerana dirinya. Be original, Be yourself.

Mase tengah taip cara-cara ni, tibe-tibe teringat milo aku. miss her damn so much.

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...