Bahasa Melayu Kuno Masih Digunakan Lagi



Gambar ni dah lama, aku nak share dekat you all semua. Aku jumpa signboard ni masa aku ondaway dari kampung nak balik umah aku, masa tu ayah aku berhenti beli apa aku dah lupa. aku pandang signboard ni, terus gelak tak berenti. Lucu gila. Lokasi terpaksa dirahsiakan.

Comments

  1. Ni mesti orang tua yang tulis.hahaha

    ReplyDelete
  2. @Cik Ila

    yep..mmg knal org ni.sebelum tu selalu lalu-lalang tempat tp 2 xprasan signboard ni..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

47 Fakta menarik yang patut dikongsi

Rumah Atas Pokok