Nuffnang header

Apesal.com

Saturday, 14 May 2011

Spiderman Mabuk



Alhamdulillah..Akhirnya blog sudah boleh sign in. Aku pun heran kenapa, tambah lak budak baru, blur sikit ar. ingat kena block tak pun ape-ape je. Mase jejalan kat Masokis aku jumpa game yang best ni.

http://www.masokis.com/t00l/doublewires.swf

Korang try ar, best game ni. Tak mengecewakan, Tak memerlukan graphic card smpai 3-4 gb. Tak memerlukan Ram 7-8 gb. Game santai je ni, tapi nak kawal spiderman mabuk tu susah sikit. Sebab die kan tengah mabuk. Mana boleh jalan elok-elok.


0 ulasan:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...