Spiderman Mabuk



Alhamdulillah..Akhirnya blog sudah boleh sign in. Aku pun heran kenapa, tambah lak budak baru, blur sikit ar. ingat kena block tak pun ape-ape je. Mase jejalan kat Masokis aku jumpa game yang best ni.

http://www.masokis.com/t00l/doublewires.swf

Korang try ar, best game ni. Tak mengecewakan, Tak memerlukan graphic card smpai 3-4 gb. Tak memerlukan Ram 7-8 gb. Game santai je ni, tapi nak kawal spiderman mabuk tu susah sikit. Sebab die kan tengah mabuk. Mana boleh jalan elok-elok.


Comments

Popular posts from this blog

47 Fakta menarik yang patut dikongsi

Rumah Atas Pokok