Maddi jane - Price Tag cover (by jessie J)

1st impression bila tengok video maddi jane ni kat BlogSerius, waaaaa,comelnye budak ni..kesimpulannya kenapa aku ulang-ulang lagu ni dari tadi, 1st sebab die comel, 2nd suara die pun best. Kepada housemate aku,jangan marah ye aku memekak pagi-pagi ni. Google punye google, Maddi Jane ni baru 12 tahun. mudanya. Kalau kat Malaysia ni baru darjah 6. ni video yang aku curi dari youtube. enjoy


ni lak video dari penyanyi asal...


p/s : agaknya la kan.. kalau aku propose Maddi Jane ni die nak x??huhuhuhu

Comments

  1. yep..best kan suara budak tu..comel pulak!.n yeah lagu ni pun dh jadi fevret i jugak..

    ReplyDelete
  2. mnat mase die sbut obsessed..comelye..

    ReplyDelete
  3. yupp sora dia best =) slalu jgk ulang2 video dia
    lagu just the way u are not bad jgk o.q

    ReplyDelete
  4. @Amirah Yusof

    impossible bes gak..just the way u r blm tgk lg.ondway

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Rumah Atas Pokok

47 Fakta menarik yang patut dikongsi