Nuffnang header

Apesal.com

Friday, 1 July 2011

IntenseDebate hilang



aku tak taw ape yang tak kene ngan blog aku ni. Taw ar dah lame tak update. Pastu macam-macam mende dah hilang. 1st aku tengok widget untuk gengblogger hilang. 2nd, arini baru aku perasan intense debate yang aku gune untuk komen2 tu ilang gak. abis sume komen kat blog ni. kepada yang komen. sori,bukan aku yang delete..aku tak pandai nak fix balik semua tu.

5 comments:

  1. kat mane intense debate pi lepak ni.. hehe

    ReplyDelete
  2. Saya pakai blogspot ,tak dapat pasang Intense Debate tu...

    Spesis Tikus Baru

    ReplyDelete
  3. @wan_worldofkaspersky : xtaw ar..masih mncari solution..klu xleh gak..bbalik yg default jer ar..

    @Miecyber : sy pun gne blogspot..cbe tengok kt sini http://laptopez12.com/2011/05/tutorial-install-intense-debate-on-blogspot-comcommentluv-plugin/

    ReplyDelete
  4. intense debate saya pun saya hilang gak...saya dapat kenal pasti apa masalah saya..puncanya bila hack template..kalau dah pasang intense debate jangan hack lagi dah template tu...sekarang saya pakai balik komen blogger..apa boleh buat...ok,di harap komen di bawah ada letak ruang url..banyak kelebihan tingglkn komen guna url berbanding profile blogger ni...

    ReplyDelete
  5. @yusri : oo..cmtu ke??xtaw pun..thanx 4 d info..sy bru lg ngn blog ni

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...